خواص ذرت(پفیلا)...

اگر ذرت 1 ساعت خیس بخورد هنگام تبدیل شدن به پفیلا،

بیشتر پف می کند.

ذرت بیش از اسفناج و تخم مرغ، آهن دارد و برای رفع کم خونی

مؤثر است، منبع فیبر بوده و دستگاه گوارش را بیمه می کند.

 

  • نظر از: حوزه علمیه الزهرا(س) گلدشت
    1397/05/22 @ 09:29:40 ق.ظ

    حوزه علمیه الزهرا(س) گلدشت [عضو] 

    حلول ماه مبارک ذی الحجه و سالروز ازدواج پرخیر و برکت امام علی علیه السلام و حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها برهمه ی مسلمانان جهان مبارک باد.

نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.