طرز تهیه سس سنتی

مواد لازم:

روغن زیتون : یک لیوان

ارده :کمتر از نصف قاشق غذا خوری

نخود پخته : شش الی هفت قاشق غذا خوری

سیر :یک حبه

نمک: یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری

آبلیمو ترش تازه : نصف استکان

 

طرز تهیه:

تمام مواد را با مخلوط کن کاملا مخلوط نمایید تا سس یکنواختی بدست آید . در صورت رقیق شدن یک قاشق غذا خوری نخود پخته را به سس اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند، این سس بسیار خوشمزه است و پایه سس های دیگر به شمار می رود.

از این سس می توان برای تهیه سالاد الویه و سایر سالادها استفاده کرد.

خواص:

این سس لینت دهنده« نرم کننده» دستگاه گوارش می باشد و چاق کننده نمی باشد.

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.