
نکات ریز - آشپزخانه و خانه داری
-برای از بین بردن بوی ماهی از دستانتان: کمی سرکه سیب روی دستان خود بریزید.
-برای ضدعفونی کردن سینک(ظرفشویی) اشپزخانه از محلولهای شیمیایی استفاده نکنید، به جای آنها از محلول نمک استفاده کنید.
-اگر گوشت کبابی خیس و آبدار است آنرا خشک کنید تا روی آتش در حین کباب شدن، سفت نشود. برای گوشت کبابی از روغن زیتون استفاده کنید.
-لکه های قهوه و چای را بر روی فنجان های پلاستیکی با جوش شیرین پاک کنید.
-اسفنج هایی را که برای شستشو ظرف ها استفاده می کنید هر از گاهی ضدعفونی کنید. بهترین کار برای ضدعفونی کردن آنها جوشاندن اسفنج ها درون ظرف آب به مدت نیم ساعت است.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط فاطمه الزهرا ایلام در 1395/06/04 ساعت 11:46:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید